Het is een mooi stel pupjes

 

Dik twee weekjes oud zijn de pups nu. Ze groeien goed en zien er fantastisch uit. Cytaugh houdt ze goed schoon en hierdoor glanzen ze als een spiegeltje. Caira was de eerste die haar oogjes een beetje opende en lag gelijk naar de wereld te zwaaien! Chasslynn deed als eerste voorzichtig meerdere stapjes en rent nu als een spinnetje door de kist. Ze is een echt racemonstertje!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intussen hebben allen de oogjes open en reageren ze op geluid. Nu nog minimaal maar over een paar dagen kan je niet meer de schuif van de werpkist open doen zonder dat ze het horen.

 

 

 

 

 

Ook vertonen ze speelgedrag. Nu happen ze meestal nog liggend en spartelend in elkaars oren en poten maar al snel zal dat lopend en omvallend zijn.

 

 

 

 

 

 

De verschillen in karakter worden steeds groter, de reuen zijn echt reuen; rustiger en minder impulsief. Maar Calum kan behoorlijk om aandacht vragen. Chasslynn is een hittepetitje, ze piept luid en duidelijk en is meestal met alles de eerste. Caira is een bijdehandje, slim maar niet luidruchtig, Caoimhe is rustig maar kan een behoorlijke keel opzetten als ze iets wil, Charlaigne is het rustigst van allen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Waar ze wel allemaal van houden is een ‘groepshug’, het liefst allemaal tegelijk een knuffel krijgen. Ook als er één zit te krijsen, wordt hij of zij vaak gelijk stil als je hem of haar oppakt. Ze vinden het echt fijn om geknuffeld te worden.

Nou, daar nemen we dan ook maar goed de tijd voor!

Comments are closed.

Archieven