Cavanaugh O’Cockaigne

 Cavanaugh O’Cockaigne

 

Geboren: 26-03-2003

Overleden: 16-08-2010 aan een tumor in zijn longen.

Coursinglicentie: DEE60RC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zijn eerste wedstrijd liep Cavanaugh op 16-10-2004 en zijn laatste de dag voor zijn overlijden, 15 augustus 2010. Hij heeft 43 wedstrijden gelopen met wisselend resultaat. Dit mede door een ongelukje in zijn jeugd waardoor hij zijn linkervoorpoot had geblesseerd. Hij heeft één CACC en twee RCACC’s behaald. Ook heeft hij meegedaan aan vele funcoursings.

 

 

Vanwege zijn vacht, Cavanaugh was een “wooly”, is hij bijna nooit geshowd. Alleen op zeer jonge leeftijd bij clubevenementen en dan scoorde hij vrij hoog vanwege zijn excelente bouw.

 

 

Qua karakter was hij een droom, een echte gentleman, nooit op de voorgrond dringend (vandaar dat er ook haast geen foto’s van hem zijn) maar toch een heerlijke knuffelbeer en altijd vriendelijk naar iedereen en alles (behalve katten).Van hem kan je er wel honderd hebben, zei ik altijd.

 

 

Cavanaugh was een broer van Cute Coney, Caintha, Chazz , ConnorMacLeod, Commander Cody, Curic Myrrdin en Craggan Kalle.

 

 

Chazz en Connor zijn, net als hun vader Fritzen’s Great Gatsby, overleden aan Osteosarcoom (botkanker), Curic Myrrdin aan de MRSA-bacterie en Craggan Kalle aan ouderdomskwaaltjes (o.a. nierfalen) op dik 9 jarige leeftijd. Cute Coney is overleden op 14-9-2014 aan een maagtumor, Commander Cody op 23-3-2014 op bijna 11 jarige leeftijd en Caintha op 13-1-2015 t.g.v. een neustumor.

 

Er is met Cavanaugh niet gefokt.

 

 

Archieven