Top of toch niet?

Het afgelopen jaar is Charlaigne O’Cockaigne op 7 Nederlandse en 5 buitenlandse shows uitgebracht waarbij het aantal deelnemende Deerhounds varieerde van 2 tot en met 38.

Op elke Nederlandse show (7) werd Charlaigne Best of Breed en alleen op twee Deense shows werd ze 2de en 3de beste teef. Verder mocht ze op twee buitenlandse windhonden shows Best in Show worden en op de Winner en de Kerstshow 2de in de groepskeuring.

Ze heeft het dus wel heel goed gedaan. Kijken we nu naar de toplijsten van respectievelijk de Raad van Beheer, de WOW competitie, en op de site van Windhondeninfo.nl, bijgehouden door Ron Moerkerken, dan zien we dat ze allebei een andere puntentelling er op na houden.

Als topwindhond staat bij Windhondeninfo Charlaigne boven aan met 197 puntjes en als tweede het Italiaans Windhondje Fiefoerniek’s Falderie van Sandra en Lucien met 182 puntjes uit 10 shows.

Maar kijken we bij de WOW competitie dan zien we dat Falderie met 240 puntjes bovenaan staat en Charlaigne op een mooie tweede plaats met 225 puntjes.

Toch grappig, twee ’top’lijsten!

En wat vindt Charlaigne ervan????

Het zal haar wowrst zijn!!!

Comments are closed.

Archieven