Jahresausstellung Deerhounds te Greppin

Cheytah en Calhoun, beste teef en beste reu tijdens de Jahresausstellung te Greppin. Foto R. Schwab

2 juli: De Jahresausstellung van de Deerhounds te Greppin in het voormalige Oost Duitsland. Helaas waren er maar 52 Deerhounds gemeld, 18 reuen voor Sue Piggot en 34 teven voor Mary Girling. 2 reuen en 1 teef waren absent. 1 reu kreeg een diskwalificatie wegens ongehoord gedrag in de ring. Het ongelooflijke gebeurde toen Calhoun beste reu, Cheytah beste teef, BOB en BIS werd en ze samen tot beste koppel verkozen werden. En dat allebei vanuit de Gebruikshondenklas! Zo’n uitslag heeft de Jahresausstellung nog nooit gehad!

Beste koppel tijdens Jahresausstellung te Greppin

3 juli vond de LCO coursing plaats. Aanvankelijk 6 reuen en 11 teven gemeld maar 1 reu en 2 teven werden teruggetrokken dus liepen ze gemengd. Er waren zeer spectaculaire courses te zien daar het een zeer spannend parcours was. Cheytah werd tweede en Calhoun beste reu en vierde. Beide ontvingen de prijs voor Schoonheid en Prestatie.

Comments are closed.

Archief