Alle nadelen hebben hun voordelen!

 

Nu Simon meer thuis is vanwege het Corona-virus, worden er allerlei klussen aangepakt, van klein tot groot. Het begon met het schoonmaken van ons terras rondom het huis. Een grote klus daar het nogal wat vierkante meters in beslag neemt. Tevens heb ik gelijk maar wat kuilen in de bestrating opgehoogd en de voegen moesten na de poetsbeurt natuurlijk weer opgevuld worden. We waren er best wel een paar dagen zoet mee.

 

 

 

Voor Cearrean hebben we het ‘buitenbedje’, nadat we het een nieuw likje verf hebben gegeven, neergezet. In eerste instantie deed hij net alsof hij er niets van wilde weten maar toen ik na een kwartiertje ging kijken waar hij was, lag hij prinsheerlijk op ‘zijn’ bedje.

 

 

 

 

 

Tussen het klussen door is het genieten van de fris bloeiende plantjes. En ieder jaar komen er meer wilde viooltjes en vergeet-mij-nietjes, heerlijk!

 

 

 

Tussen neus en lippen door heb ik ook nog een aantal nieuwe stukken keramiek gemaakt. Het was de bedoeling om het mee te nemen naar Tüttleben en Donaueschingen maar door het C-virus gaan deze shows niet door. Nu blijven de houndjes maar tot volgend jaar in hun doosjes.

 

 

 

Eveneens heb ik me op mijn “Kennelnaambord” gestort. De oude plank waar de letters en het hoofd opzaten was totaal verrot dus heb ik een tak van een berk die we onlangs hebben omgehaald, bewerkt tot plank, de letters en het hoofd van een likje verf voorzien en opgehangen. Het ziet er weer helemaal top uit!!

 

De afgelopen dagen heeft Simon twee wanden van ons huis schoongemaakt en weer in de lak gezet en dan moet je natuurlijk ook de ramen lappen! Ook zo’n klus die wel wat uurtjes vergt want een kleine 80 m² glas is niet in een kwartiertje schoon. Maar het knapt wel enorm op!

 

Lekker dat alles straks klaar is voordat de pupjes geboren worden, de werpkist staat voor het grijpen en wordt komend weekend in elkaar gezet. Alle benodigdheden zijn in huis en zondag komt Sonja zodat Vision een aantal dagen de tijd heeft om eraan te wennen.

 

Inmiddels heeft het een beetje geregend, heerlijk! Vanmiddag lekker een lange wandeling in de miezerregen in een losloopgebied gemaakt. De hounds hebben zich heerlijk uitgeleefd en zijn weer een beetje schoon gespoeld.

Ons ‘landgoed’ ziet er ook weer fris en fruitig uit!!

 

Comments are closed.

Archieven